Home > Corona nieuws

Corona nieuws

Ook Amstelring ontkomt niet aan het coronavirus. Het virus en de getroffen maatregelen hebben ons in een andere werkelijkheid gebracht. Het dagelijks leven van onze cliënten is even niet meer wat zij gewend waren. En voor onze medewerkers in de zorg en ondersteuning is dat niet anders. De betekenis van onze missie ‘liefdevolle zorg’ is zelden zo veelbetekenend en indringend geweest. We zorgen met elkaar voor onze cliënten. Én voor onze zorgprofessionals.

De uitdagingen waar we voor staan zijn ongekend. Hoewel dat veel werk en weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt, ontstaat er in onze organisatie ook iets heel moois. Het gevoel van schouder aan schouder staan. Het gevoel van met elkaar kunnen we deze gigantische klus klaren. We zien samenwerking ontstaan door saamhorigheid. En saamhorigheid door samenwerken.  Het onderlinge respect voor ieders rol en inzet is nog nooit zo voelbaar geweest. We werken dag en nacht. Aan liefdevolle zorg. En aan alles wat daarvoor nodig is. Dat blijven we doen, tot deze strijd gewonnen is.

En dan nog dit. De initiatieven van mensen en bedrijven om ons heen zijn even talrijk als hartverwarmend. Stuk voor stuk worden deze initiatieven bijzonder gewaardeerd. We zouden het liefst iedereen persoonlijk onze blijk van dank willen geven, maar daarvoor verandert de werkelijkheid elke dag teveel. Daarom langs deze weg: Dank je wel! Namens alle medewerkers van Amstelring.

Hulp bij de dagelijkse verzorging
Het geven van medicatie
Verpleegkundige handelingen
Verzorging van stoma of katheter
Stimuleren van maaltijd- en vochtinname en dieetadvies
Pijnbestrijding en palliatieve zorg
Verpleegtechnische zorg en nachtzorg
Advies bij aanvraag hulpmiddelen
Verwijzing naar andere specialisten
Aanmelden

Zoek uw wijkteam

Vul uw postcode in en zoek de contactgegevens van uw eigen wijkteam.